Velký výběr laminátových podlah EGGER PRO Laminát vám zaručí možnost použití v celém bytě

Datum článku: 20.4.2020

Máte v plánu vyměnit svou stávající podlahu za novou a netušíte, jaký materiál nové podlahy byste měli zvolit? V tom případě vám poradíme. Laminát je totiž skvělým kompromisem, kterým nikoho neurazí. Velké oblibě se těší zejména z toho důvodu, že se dá pořídit za více než přijatelnou cenu, jeho pokládka je rychlá a také velmi jednoduchá a co je nejdůležitější, má vynikající vzhled, který imituje pravé dřevo, korek, kov, kámen i mramor. Není to úžasně? Mimo jiné ho prakticky seženete v jakékoliv barvě. Kolekce EGGER PRO Laminát, která je hitem let 2018 až 2020 je toho skutečně jasným důkazem.

Velký výběr laminátových podlah EGGER PRO Laminát vám zaručí možnost použití v celém bytě

Inspirováno přírodou

I takto by se dalo o těchto fascinujících laminátových podlahách hovořit. Jedním slovem berou dech, jelikož si kromě barevné konzistence laminátové podlahy a také materiálu, můžete rovněž zvolit i formát daných parket, které jsou inspirovány přírodou.

V nabídce naleznete laminátovou podlahu EGGER PRO Laminát v těchto formátech.

Štíhlý formát parket s názvem MEDIUM

Dlouhý formát parket, který nese název LONG

Velký formát parket s názvem KINGSIZE

Široký formát palubek s názvem LARGE

Klasický formát lamel s názvem Classic

 

Díky tomuto pestrému výběru laminátových podlah si můžete být jisti, že neuděláte chybu, když si je pořídíte také do svého bytu.

Proč si laminátovou podlahu pořídit?

Důvodů, proč si pořídit právě laminátovou podlahu do svého příbytku či komerčních prostor, je hned několik. Pokud si potrpíte na příjemném vzhledu jednotlivých parket, rozhodně nešlápnete s  řadou EGGER PRO Laminát vedle. Tato kolekce v sobě totiž snoubí novátorský vzhled, který současnému trhu s podlahovými krytinami naprosto vévodí. Díky široké nabídce laminátových podlah, modernímu designu a také jedinečným přírodním vzorům z naprosto celého světa si jistě přijdete na své nejen po estetické stránce.

8 kategorií laminátových podlah

Kolekce EGGER je rozdělena do osmi hlavních kategorií. Ty se vyznačují zejména odlišnými povrchy a také vzory. Pokud chcete svou laminátovou podlahu umístit například do koupelny, budete si vybírat z laminátových podlah s technologií Aqua+, která je vhodná zejména do koupelen a také kuchyní a nebo vstupních hal, které se hůře potýkají s vlhkostí. Takováto podlaha je totiž až pětkrát odolnější proti jakékoliv vodě i vlhkosti nežli klasická plovoucí podlaha. Díky protiskluzové třídě R10 se navíc rozhodně nemusíte bát o své bezpečí.

Veškerého komfortu se dočkáte i díky příjemnému povrchu laminátu, který vám zajistí komfortní chůzi za každých okolností. Podlaha se navíc instaluje zámkovým systémem s názvem UNI fit, který vám zajistí dokonalé spojení parket. Tento systém je rovněž velmi jednoduchý a snadný, což umožňuje příjemnou montáž a také demontáž laminátové podlahy. Přesvědčili jsme vás o tom, že lepší podlahovou krytinu si již nemůžete přát?

Více na: www.svetpodlah.cz/laminatove-podlahy

Podobné články

Novinky ve světě laminátových podlah vám přináší společnost EGGER
Novinky ve světě laminátových podlah vám přináší společnost EGGER
Světovým výrobcem laminátových podlah je společnost EGGER, která vznikla v roce 1961.…
Kvalitní terasy pro zpříjemnění vašeho bydlení
Kvalitní terasy pro zpříjemnění vašeho bydlení
Terasa bývá čím dál tím častěji velmi pěkným doplňkem domů. Nejen že velice hezky…
Vinylová rigidní podlaha je novinkou, která vás překvapí
Vinylová rigidní podlaha je novinkou, která vás překvapí
Přemýšlíte nad novou podlahou a stále si nemůžete vybrat? Existuje spousta kvalitních…